Privat flytning

Privatflytning i Aarhus og resten af landet

Står du overfor en flytning i Aarhus eller resten af landet? Vi har hos MS Flyt base i Aarhus og har stor erfaring med privatflytninger i Aarhus og resten af landet.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Skal vi håndtere din flytning? Det vil vi meget gerne hjælpe med.
Kontakt os idag og få et tilbud indenfor 24 timer.

Alle, der har prøvet at flytte ved, at det kan være en besværlig proces med meget usikkerhed og stress. Med os som din flyttemand, så garanterer vi dig, at det bliver en bekymringsfri og effektiv flytning. Vi har alt, hvad du skal bruge, når du skal flytte – erfarne flyttemænd, alt professionelt materiale og driftsikre flyttebiler. 

Vi har mange års erfaring med alle slags flytninger, derfor kan du altid regne med, at vi har det nødvendige overblik over din flytning. Vi står klar gennem hele processen til at guide og rådgive dig, så du føler dig tryg og imødekommet. 

Når vi flytter for dig er dit inventar er forsikret. Dette betyder, at du altid er sikker på at din flytning er sikret, selv hvis uheldet skulle være ude.

Professionel flytning til god pris

Vi går altid op i at opretholde et højt service niveau og flytninger af høj kvalitet. Det betyder dog ikke, at vi ikke er konkurrencedygtige, når det kommer til prisen på din flytning. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste pris muligt. Med i prisen er naturligvis alt, hvad vi skal bruge for at få din flytning i hus – flyttekasser, bobleplast og flyttebil. 

Vi er altid fleksible, når det kommer til at finde den bedste løsning til vores kunder. Vi kan klare alle aspekter af din flytning eller du kan også få venner og familie til at hjælpe til. Denne fleksibilitet gør, at vi altid kan finde en god pris, der passer til dit budget. 

Hvis du står og mangler en erfaren flyttemand i Aarhus eller resten af landet til at håndtere din flytning, så kontakt os i dag. Så giver vi dig et godt tilbud på din flytning.


Se anmeldelser

MS Flyt

Trustpilot anmeldelser

Søren L. Poulsen 02/11/2020

Trustpilot
Imponerende service fra første opkald til afsluttet opgave.
Passede rigtig godt på tingene, selvom det var på 2. sal via trapper.
Dem vil vi helt klart bruge igen.

Camilla Mehlsen 07/11/2020

Trustpilot
Super god service, dygtige og effektive.. Helt sikkert et flyttefirma vi vil bruge igen.

Jane Winum Thomsen 07/11/2020

Trustpilot
Helt igennem professionelt. Effektive, hurtige og høflige flyttemænd. Alt blev behandlet nænsomt og med opmærksomhed. Jeg vil helt sikkert bruge firmaet igen.

Mona Petersen 10/11/2020

Trustpilot
Tak for en super god service, jeg har oplevet jer være punktlige, effektive og super professionelle! Tak til de mega høflige flyttemænd. Kan klart anbefales ☺️

C.B. 10/11/2020

Trustpilot
En rigtig god oplevelse
Vi flyttede fra Viborg til Aarhus og var derfor øvelsen i gennem med at finde et godt flyttefirma. Vi tyede til Trustpilot og fandt i den forbindelse MS Flyt. Ud fra deres anmeldelser valgte vi dem. Vi blev heldigvis ikke skuffet, tværtimod mødte to hårdtarbejdende mænd op - til tiden - og vi fik flyttet hurtigt og nemt. De passede på vores ting, pakkede bilen forsvarligt og var smilende i gennem hele processen. Så tak for hjælpen.

Tenna Damgaard 10/11/2020

Trustpilot
Kan klart anbefales, søde flyttefolk, rigtig god service fra første kontakt til slut. Har et lille skab hvor noget glas blev knust under flytningen, de kom og hentede skabet, fik det fixet og kom og leverede det igen. Super flyttefirma.

Camilla Bruun-Larsen 13/11/2020

Trustpilot
Så fin service, både før under og efter.

Daniel 13/11/2020

Trustpilot
Funktionel, effektiv og passer på varende, under flytningen.
Nemme at snakke med, og fleksible i forhold til ændringer i tidsplanen.

Pris: Moderart.

Som kunde, er jeg tilfreds.

Elise kidmose 13/11/2020

Trustpilot
Jeg havde en god oplevelse mht. Jeg havde en god oplevelse mht. Flytningen. Flytte mændene virkede erfarne og var meget venlige og hurtige og havde styr på tingene. Og prisen var passende.

Brit Røjkjær 19/11/2020

Trustpilot
Bedste flytning ever! Såå søde og effektive.
alt blev pakket godt ind og placeret som små brikker i et stort puslespil i bilen - Perfekt !!

Ps. Har fundet jeres rulle med folie - Sig endelig til hvis I er i nærheden af Herning igen :)