Om os

MS Flyt - din flyttemand i Aarhus og resten af landet

Vi startede MS Flyt med ambitionen om at være den bedste flyttemand i Danmark. Selvom konkurrencen er hård, så er vi sikre på, at vi nok skal nå det en dag.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Skal vi håndtere din flytning? Det vil vi meget gerne hjælpe med.
Kontakt os idag og få et tilbud indenfor 24 timer.

Kunden i fokus

Hos MS Flyt arbejder vi ud fra et fast princip om altid at arbejde professionelt, være oprigtige og være bevidste om det ansvar, det er at håndtere andre menneskers ejendele.

Disse værdier giver mening for os og vi oplever også, at det gør vores kunder trygge, når de bruger os som deres flyttemand. Vi gør en dyd ud af at altid være i øjenhøjde med vores kunder og at have ærlig og saglig kommunikation med vores kunder. Vores erfaring siger os, at det giver glade kunder og effektive flytninger til tiden.

Det garanterer dig en reel og sikker behandling, når du benytter dig af vores services. Her er du, som kunde, i centrum for os, da det er vigtigt for os, at du føler dig tryg under hele forløbet. Vi garanterer, at vi altid leverer dine ting tilbage i intakt tilstand. Så du skal bare læne dig tilbage og glæde dig til at flytte ind i dit nye hjem. 

Hvis du ønsker det, kan vi sende en konsulent ud til dig, som vurderer opgaven og får en god snak med dig om, hvordan vi kan opfylde alle dine behov i forbindelse med en flytning. Denne service er selvfølgelig gratis.

Vores erfaring siger os, at kommunikation mellem os, som flyttemand og dig som kunde, er nøglen til en effektiv og gnidningsfri flytning.

Vi står også altid til rådighed gennem hele processen fra start til slut med rådgivning og vejledning. Vi står også altid klar til at besvare spørgsmål angående din flytning. Du er altid med på sidelinjen, når vi flytter for dig. Vi ser frem til at gøre din flytning meget nemmere for dig.

God service starter fra første kontakt

Vi gør en dyd ud af at give vores kunder god service fra første kontakt. Vores flyttekonsulent, Nadia gør sit bedste for at din flytning forløber så gnidninsfrit som muligt. Det gør hun ved at afdække dine flyttebehov og finde den bedste og billigste løsning for netop din flytteopgave.

Vi spurgte vores kunder hvad de syntes om deres samtale med vores flyttekonsulenter og om de var tilfredse med forløbet:


Se anmeldelser

MS Flyt

Trustpilot anmeldelser

Søren L. Poulsen 02/11/2020

Trustpilot
Imponerende service fra første opkald til afsluttet opgave.
Passede rigtig godt på tingene, selvom det var på 2. sal via trapper.
Dem vil vi helt klart bruge igen.

Camilla Mehlsen 07/11/2020

Trustpilot
Super god service, dygtige og effektive.. Helt sikkert et flyttefirma vi vil bruge igen.

Jane Winum Thomsen 07/11/2020

Trustpilot
Helt igennem professionelt. Effektive, hurtige og høflige flyttemænd. Alt blev behandlet nænsomt og med opmærksomhed. Jeg vil helt sikkert bruge firmaet igen.

Mona Petersen 10/11/2020

Trustpilot
Tak for en super god service, jeg har oplevet jer være punktlige, effektive og super professionelle! Tak til de mega høflige flyttemænd. Kan klart anbefales ☺️

C.B. 10/11/2020

Trustpilot
En rigtig god oplevelse
Vi flyttede fra Viborg til Aarhus og var derfor øvelsen i gennem med at finde et godt flyttefirma. Vi tyede til Trustpilot og fandt i den forbindelse MS Flyt. Ud fra deres anmeldelser valgte vi dem. Vi blev heldigvis ikke skuffet, tværtimod mødte to hårdtarbejdende mænd op - til tiden - og vi fik flyttet hurtigt og nemt. De passede på vores ting, pakkede bilen forsvarligt og var smilende i gennem hele processen. Så tak for hjælpen.

Tenna Damgaard 10/11/2020

Trustpilot
Kan klart anbefales, søde flyttefolk, rigtig god service fra første kontakt til slut. Har et lille skab hvor noget glas blev knust under flytningen, de kom og hentede skabet, fik det fixet og kom og leverede det igen. Super flyttefirma.

Camilla Bruun-Larsen 13/11/2020

Trustpilot
Så fin service, både før under og efter.

Daniel 13/11/2020

Trustpilot
Funktionel, effektiv og passer på varende, under flytningen.
Nemme at snakke med, og fleksible i forhold til ændringer i tidsplanen.

Pris: Moderart.

Som kunde, er jeg tilfreds.

Elise kidmose 13/11/2020

Trustpilot
Jeg havde en god oplevelse mht. Jeg havde en god oplevelse mht. Flytningen. Flytte mændene virkede erfarne og var meget venlige og hurtige og havde styr på tingene. Og prisen var passende.

Brit Røjkjær 19/11/2020

Trustpilot
Bedste flytning ever! Såå søde og effektive.
alt blev pakket godt ind og placeret som små brikker i et stort puslespil i bilen - Perfekt !!

Ps. Har fundet jeres rulle med folie - Sig endelig til hvis I er i nærheden af Herning igen :)