Om os

MS Flyt - din flyttemand i Aarhus og resten af landet

Vi startede MS Flyt med ambitionen om at være den bedste flyttemand i Danmark. Selvom konkurrencen er hård, så er vi sikre på, at vi nok skal nå det en dag.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Skal vi håndtere din flytning? Det vil vi meget gerne hjælpe med.
Kontakt os idag og få et tilbud indenfor 24 timer.

Kunden i fokus

Hos MS Flyt arbejder vi ud fra et fast princip om altid at arbejde professionelt, være oprigtige og være bevidste om det ansvar, det er at håndtere andre menneskers ejendele.

Disse værdier giver mening for os og vi oplever også, at det gør vores kunder trygge, når de bruger os som deres flyttemand. Vi gør en dyd ud af at altid være i øjenhøjde med vores kunder og at have ærlig og saglig kommunikation med vores kunder. Vores erfaring siger os, at det giver glade kunder og effektive flytninger til tiden.

Det garanterer dig en reel og sikker behandling, når du benytter dig af vores services. Her er du, som kunde, i centrum for os, da det er vigtigt for os, at du føler dig tryg under hele forløbet. Vi garanterer, at vi altid leverer dine ting tilbage i intakt tilstand. Så du skal bare læne dig tilbage og glæde dig til at flytte ind i dit nye hjem. 

Inden selve flytningen, vil vi sende en konsulent ud til dig, som vurderer opgaven og får en god snak med dig om, hvordan vi kan opfylde alle dine behov i forbindelse med en flytning. Vores erfaring siger os, at kommunikation mellem os, som flyttemand og dig som kunde, er nøglen til en effektiv og gnidningsfri flytning.

Vi står også altid til rådighed gennem hele processen fra start til slut med rådgivning og vejledning. Vi står også altid klar til at besvare spørgsmål angående din flytning. Du er altid med på sidelinjen, når vi flytter for dig. Vi ser frem til at gøre din flytning meget nemmere for dig.

God service starter fra første kontakt

Vi gør en dyd ud af at give vores kunder god service fra første kontakt. Vores flyttekonsulent, Nadia gør sit bedste for at din flytning forløber så gnidninsfrit som muligt. Det gør hun ved at afdække dine flyttebehov og finde den bedste og billigste løsning for netop din flytteopgave.

Vi spurgte vores kunder hvad de syntes om deres samtale med vores flyttekonsulenter og om de var tilfredse med forløbet: