Flyttefirma Jylland

Dit flyttefirma i Jylland

MS Flyt håndterer flytninger i hele Jylland, fra Padborg til Skagen. Vi har vores faste base i Aarhus, hvor vi opererer fra.

Vi startede MS Flyt med den klare ambition om at være det bedste flyttefirma i hele Danmark. Et mål, der skal indfries med bundsolid kundeservice fra start til slut. 

Vores fornemmeste opgave, udover at flytte for vores kunder naturligvis, er at gengælde den tillid, vores kunder har vist os.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Skal vi håndtere din flytning? Det vil vi meget gerne hjælpe med.
Kontakt os idag og få et tilbud indenfor 24 timer.

Professionelle og erfarne flyttemænd

For at kunne levere den bedst mulige service bruger vi kun professionelle og erfarne flyttemænd, der er værdige af vores tillid og ikke mindst vores kunders tillid. Som dit foretrukne flyttefirma i Jylland, så ved vi, at dine ejendele ikke kan gøres op i kroner og ører, derfor gør vi alt for at levere dine ejendele tilbage som da flytningen startede. Vores flyttemænd har mange års erfaring med flytninger i hele Jylland og er derfor godt lokalt kendt de fleste steder i Jylland.

Når vi står over for en akut flytning, så handler det om at handle hurtigt og have alle nødvendige materialer og personale klar. Vores erfaring siger os, at det handler om at skabe et hurtigt overblik over flytningen og derefter handle hurtigt. Vi har et erfarent team af flyttemænd, der næsten står standby 24/7 – vi er altid klar til at rykke ud til din akutte flytning.

Du ringer, vi flytter

Der er rigtig mange elementer at tage højde for, når du skal flytte: hvad skal pakkes og hvordan? Hvordan får du transporteret din ejendele? Hvad med flyttekasser? Vi kan assistere med alle elementer af din flytning i Jylland. Vi bruger kun professionelt materiale til at pakke dine ejendele ned og vi har naturligvis vores egne flyttebiler, der effektivt og sikkert kan flytte dine ejendele i hele Jylland.

Når vi står over for en akut flytning, så handler det om at handle hurtigt og have alle nødvendige materialer og personale klar. Vores erfaring siger os, at det handler om at skabe et hurtigt overblik over flytningen og derefter handle hurtigt. Vi har et erfarent team af flyttemænd, der næsten står standby 24/7 – vi er altid klar til at rykke ud til din akutte flytning.

Vi kan også opmagasinere dine ejendele

I forbindelse med en flytninger ser vi ofte, at vores kunder har brug for midlertidig opmagasinering af deres ejendele, mens de sidste dele af flytningen falder på plads. Derfor tilbyder vi også opmagasinering i forbindelse med din flytning i Jylland på vores faste lager i Aarhus, der er overvåget, opvarmet og naturligvis aflåst. 

Kontakt os i dag

Uanset, hvad du har brug for i forbindelse med din flytning, så kan vi assistere med din flytning i Jylland. Ring til os i dag, så finder vi en god løsning til din flytning i Jylland. Vi kan håndtere flytninger af enhver størrelse, til ethvert budget. 


Se anmeldelser

MS Flyt

Trustpilot anmeldelser

Søren L. Poulsen 02/11/2020

Trustpilot
Imponerende service fra første opkald til afsluttet opgave.
Passede rigtig godt på tingene, selvom det var på 2. sal via trapper.
Dem vil vi helt klart bruge igen.

Camilla Mehlsen 07/11/2020

Trustpilot
Super god service, dygtige og effektive.. Helt sikkert et flyttefirma vi vil bruge igen.

Jane Winum Thomsen 07/11/2020

Trustpilot
Helt igennem professionelt. Effektive, hurtige og høflige flyttemænd. Alt blev behandlet nænsomt og med opmærksomhed. Jeg vil helt sikkert bruge firmaet igen.

Mona Petersen 10/11/2020

Trustpilot
Tak for en super god service, jeg har oplevet jer være punktlige, effektive og super professionelle! Tak til de mega høflige flyttemænd. Kan klart anbefales ☺️

C.B. 10/11/2020

Trustpilot
En rigtig god oplevelse
Vi flyttede fra Viborg til Aarhus og var derfor øvelsen i gennem med at finde et godt flyttefirma. Vi tyede til Trustpilot og fandt i den forbindelse MS Flyt. Ud fra deres anmeldelser valgte vi dem. Vi blev heldigvis ikke skuffet, tværtimod mødte to hårdtarbejdende mænd op - til tiden - og vi fik flyttet hurtigt og nemt. De passede på vores ting, pakkede bilen forsvarligt og var smilende i gennem hele processen. Så tak for hjælpen.

Tenna Damgaard 10/11/2020

Trustpilot
Kan klart anbefales, søde flyttefolk, rigtig god service fra første kontakt til slut. Har et lille skab hvor noget glas blev knust under flytningen, de kom og hentede skabet, fik det fixet og kom og leverede det igen. Super flyttefirma.

Camilla Bruun-Larsen 13/11/2020

Trustpilot
Så fin service, både før under og efter.

Daniel 13/11/2020

Trustpilot
Funktionel, effektiv og passer på varende, under flytningen.
Nemme at snakke med, og fleksible i forhold til ændringer i tidsplanen.

Pris: Moderart.

Som kunde, er jeg tilfreds.

Elise kidmose 13/11/2020

Trustpilot
Jeg havde en god oplevelse mht. Jeg havde en god oplevelse mht. Flytningen. Flytte mændene virkede erfarne og var meget venlige og hurtige og havde styr på tingene. Og prisen var passende.

Brit Røjkjær 19/11/2020

Trustpilot
Bedste flytning ever! Såå søde og effektive.
alt blev pakket godt ind og placeret som små brikker i et stort puslespil i bilen - Perfekt !!

Ps. Har fundet jeres rulle med folie - Sig endelig til hvis I er i nærheden af Herning igen :)