Flytterengøring

Flytterengøring for erhverv og private

Når du endelig er i mål med din flytning, både indflytning og udflytning, så føler man ofte man er i mål og kan slappe af. Det er desværre ikke altid tilfældet. Inden du kan flytte rigtig ind eller ud, så skal der gøres rent. Det er ikke altid lige dét, du har lyst til efter en omfattende flytning.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Skal vi håndtere din flytning? Det vil vi meget gerne hjælpe med.
Kontakt os idag og få et tilbud indenfor 24 timer.

Hvis du står og skal flytte ud af en bolig, så vil du naturligvis gerne overlade boligen i god stand til den næste ejer eller lejer. Det er især vigtigt, hvis du er lejer af en bolig. I dette tilfælde vil man altid være forpligtet til at overlade lejemålet i rengjort stand. Dette kan ofte være omfattende opgave, der kræver stort overskud, hvilket de fleste ikke har midt i en flytning. 

Derfor kan du med fordel få en anden til at stå for hele rengøringen af dit hus eller lejlighed. Vi hos MS Flyt har stor erfaring med at rengøre alle slags boliger. Vores dygtige team har stor erfaring i professionel rengøring af gulvtæpper, gulve, køkkener og badeværelser. Vi bruger professionelle rengøringsmidler og metoder til flytterengøringen, så rengøringen bliver foretaget korrekt og effektivt.

Vi kan spare dig penge

Ikke alene slipper du for den opslidende opgave med rengøring af hele hjemmet, du kan også ende med at spare penge ved at få os til at stå for din slutrengøring. Ofte har udlejere strenge krav og regler til sådan en slutrengøring. Her kan dine penge være godt givet ud til en rengøringsservice som os. Vi sikrer, at du kan flytte med vished om, at der ikke vil være nogle problemer med slutrengøringen. 

Vi foretager også gerne indflytningsrengøring, hvis du har brug for det. Hvis du står overfor at skulle flytte ind i et hus eller lejlighed, der ikke er blevet tilstrækkeligt rengjort, så klarer vi os det. Når man flytter ind et nyt sted, så vil man gerne blive mødt af et rengjort hjem, så man kan få en god start i sit nye hjem.

Vi klarer også flytterengøring for erhverv

Hvis du står overfor en flytning af din virksomhed, så står vi også gerne for rengøringen af dine nye lokaler, så de er 100% klar til brug fra dag 1. Det er ikke kun vigtigt at finde en effektiv flyttemand til at håndtere din erhvervsflytning, du vil blive lige så glad for en effektiv rengøringsservice. Vi hos MS Flyt har stor erfaring med at få ren-og klargjort virksomheder efter en flytning. Vi bruger erfarne og professionelle folk, der ved, hvordan man får en virksomhed klar til brug. 

Hvis du står og mangler en rengøringsservice til at håndtere rengøringen af din bolig, så kontakt os i dag. Så får vi en god snak med dig, om hvordan vi kan opfylde dine behov. 


Se anmeldelser

MS Flyt

Trustpilot anmeldelser

Søren L. Poulsen 02/11/2020

Trustpilot
Imponerende service fra første opkald til afsluttet opgave.
Passede rigtig godt på tingene, selvom det var på 2. sal via trapper.
Dem vil vi helt klart bruge igen.

Camilla Mehlsen 07/11/2020

Trustpilot
Super god service, dygtige og effektive.. Helt sikkert et flyttefirma vi vil bruge igen.

Jane Winum Thomsen 07/11/2020

Trustpilot
Helt igennem professionelt. Effektive, hurtige og høflige flyttemænd. Alt blev behandlet nænsomt og med opmærksomhed. Jeg vil helt sikkert bruge firmaet igen.

Mona Petersen 10/11/2020

Trustpilot
Tak for en super god service, jeg har oplevet jer være punktlige, effektive og super professionelle! Tak til de mega høflige flyttemænd. Kan klart anbefales ☺️

C.B. 10/11/2020

Trustpilot
En rigtig god oplevelse
Vi flyttede fra Viborg til Aarhus og var derfor øvelsen i gennem med at finde et godt flyttefirma. Vi tyede til Trustpilot og fandt i den forbindelse MS Flyt. Ud fra deres anmeldelser valgte vi dem. Vi blev heldigvis ikke skuffet, tværtimod mødte to hårdtarbejdende mænd op - til tiden - og vi fik flyttet hurtigt og nemt. De passede på vores ting, pakkede bilen forsvarligt og var smilende i gennem hele processen. Så tak for hjælpen.

Tenna Damgaard 10/11/2020

Trustpilot
Kan klart anbefales, søde flyttefolk, rigtig god service fra første kontakt til slut. Har et lille skab hvor noget glas blev knust under flytningen, de kom og hentede skabet, fik det fixet og kom og leverede det igen. Super flyttefirma.

Camilla Bruun-Larsen 13/11/2020

Trustpilot
Så fin service, både før under og efter.

Daniel 13/11/2020

Trustpilot
Funktionel, effektiv og passer på varende, under flytningen.
Nemme at snakke med, og fleksible i forhold til ændringer i tidsplanen.

Pris: Moderart.

Som kunde, er jeg tilfreds.

Elise kidmose 13/11/2020

Trustpilot
Jeg havde en god oplevelse mht. Jeg havde en god oplevelse mht. Flytningen. Flytte mændene virkede erfarne og var meget venlige og hurtige og havde styr på tingene. Og prisen var passende.

Brit Røjkjær 19/11/2020

Trustpilot
Bedste flytning ever! Såå søde og effektive.
alt blev pakket godt ind og placeret som små brikker i et stort puslespil i bilen - Perfekt !!

Ps. Har fundet jeres rulle med folie - Sig endelig til hvis I er i nærheden af Herning igen :)