Flytterengøring

Flytterengøring for erhverv og private

Når du endelig er i mål med din flytning, både indflytning og udflytning, så føler man ofte man er i mål og kan slappe af. Det er desværre ikke altid tilfældet. Inden du kan flytte rigtig ind eller ud, så skal der gøres rent. Det er ikke altid lige dét, du har lyst til efter en omfattende flytning.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Skal vi håndtere din flytning? Det vil vi meget gerne hjælpe med.
Kontakt os idag og få et tilbud indenfor 24 timer.

Hvis du står og skal flytte ud af en bolig, så vil du naturligvis gerne overlade boligen i god stand til den næste ejer eller lejer. Det er især vigtigt, hvis du er lejer af en bolig. I dette tilfælde vil man altid være forpligtet til at overlade lejemålet i rengjort stand. Dette kan ofte være omfattende opgave, der kræver stort overskud, hvilket de fleste ikke har midt i en flytning. 

Derfor kan du med fordel få en anden til at stå for hele rengøringen af dit hus eller lejlighed. Vi hos MS Flyt har stor erfaring med at rengøre alle slags boliger. Vores dygtige team har stor erfaring i professionel rengøring af gulvtæpper, gulve, køkkener og badeværelser. Vi bruger professionelle rengøringsmidler og metoder til flytterengøringen, så rengøringen bliver foretaget korrekt og effektivt.

Vi kan spare dig penge

Ikke alene slipper du for den opslidende opgave med rengøring af hele hjemmet, du kan også ende med at spare penge ved at få os til at stå for din slutrengøring. Ofte har udlejere strenge krav og regler til sådan en slutrengøring. Her kan dine penge være godt givet ud til en rengøringsservice som os. Vi sikrer, at du kan flytte med vished om, at der ikke vil være nogle problemer med slutrengøringen. 

Vi foretager også gerne indflytningsrengøring, hvis du har brug for det. Hvis du står overfor at skulle flytte ind i et hus eller lejlighed, der ikke er blevet tilstrækkeligt rengjort, så klarer vi os det. Når man flytter ind et nyt sted, så vil man gerne blive mødt af et rengjort hjem, så man kan få en god start i sit nye hjem.

Vi klarer også flytterengøring for erhverv

Hvis du står overfor en flytning af din virksomhed, så står vi også gerne for rengøringen af dine nye lokaler, så de er 100% klar til brug fra dag 1. Det er ikke kun vigtigt at finde en effektiv flyttemand til at håndtere din erhvervsflytning, du vil blive lige så glad for en effektiv rengøringsservice. Vi hos MS Flyt har stor erfaring med at få ren-og klargjort virksomheder efter en flytning. Vi bruger erfarne og professionelle folk, der ved, hvordan man får en virksomhed klar til brug. 

Hvis du står og mangler en rengøringsservice til at håndtere rengøringen af din bolig, så kontakt os i dag. Så får vi en god snak med dig, om hvordan vi kan opfylde dine behov.