Flyttefirma Fyn

Dit flyttefirma på Fyn

Står du og skal bruge et erfarent flyttefirma på Fyn? Led ikke længere!

Hos MS Flyt står vi klar til at håndtere din flytningen, uanset hvor på Fyn du skal flytte fra eller til. Vi tilbyder flytninger på Fyn til gode priser og ikke mindst af højeste kvalitet.

Vi bruger kun professionelle og erfarne flyttemænd, der er til at stole på. Vi er klar over, at det er en tillidssag at overlade sine ejendele til et flyttefirma – vores fineste opgave, udover at klare din flytning naturligvis, er at gengælde den tillid som vores kunder viser os.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Skal vi håndtere din flytning? Det vil vi meget gerne hjælpe med.
Kontakt os idag og få et tilbud indenfor 24 timer.

Du ringer, vi flytter

Der er rigtig mange ting at tage højde for, når du skal flytte: hvad skal pakkes og ikke mindst hvordan? Hvordan får du transporteret din ejendele? Hvad med flyttekasser? Vi kan assistere dig i alle faser af din flytning i Jylland.

Vi bruger kun professionelt materiale til at pakke dine ejendele ned på sikker vis og vi har naturligvis vores egne flyttebiler, der effektivt og sikkert kan flytte dine ejendele på hele Fyn, så du får alle dine ejendele tilbage i intakt tilstand.

Design din egen flytning

Uanset om du vil klare dele af din egen flytning selv eller vil overlade hele processen til os hos MS Flyt, så kan vi designe en løsning, der passer bedst til dine behov og budget. Alt du skal gøre er at skrive en mail eller give os et kald, så får vi en god snak, om hvordan vi løser din flytning på bedst mulig vis.


Se anmeldelser

MS Flyt

Trustpilot anmeldelser

Søren L. Poulsen 02/11/2020

Trustpilot
Imponerende service fra første opkald til afsluttet opgave.
Passede rigtig godt på tingene, selvom det var på 2. sal via trapper.
Dem vil vi helt klart bruge igen.

Camilla Mehlsen 07/11/2020

Trustpilot
Super god service, dygtige og effektive.. Helt sikkert et flyttefirma vi vil bruge igen.

Jane Winum Thomsen 07/11/2020

Trustpilot
Helt igennem professionelt. Effektive, hurtige og høflige flyttemænd. Alt blev behandlet nænsomt og med opmærksomhed. Jeg vil helt sikkert bruge firmaet igen.

Mona Petersen 10/11/2020

Trustpilot
Tak for en super god service, jeg har oplevet jer være punktlige, effektive og super professionelle! Tak til de mega høflige flyttemænd. Kan klart anbefales ☺️

C.B. 10/11/2020

Trustpilot
En rigtig god oplevelse
Vi flyttede fra Viborg til Aarhus og var derfor øvelsen i gennem med at finde et godt flyttefirma. Vi tyede til Trustpilot og fandt i den forbindelse MS Flyt. Ud fra deres anmeldelser valgte vi dem. Vi blev heldigvis ikke skuffet, tværtimod mødte to hårdtarbejdende mænd op - til tiden - og vi fik flyttet hurtigt og nemt. De passede på vores ting, pakkede bilen forsvarligt og var smilende i gennem hele processen. Så tak for hjælpen.

Tenna Damgaard 10/11/2020

Trustpilot
Kan klart anbefales, søde flyttefolk, rigtig god service fra første kontakt til slut. Har et lille skab hvor noget glas blev knust under flytningen, de kom og hentede skabet, fik det fixet og kom og leverede det igen. Super flyttefirma.

Camilla Bruun-Larsen 13/11/2020

Trustpilot
Så fin service, både før under og efter.

Daniel 13/11/2020

Trustpilot
Funktionel, effektiv og passer på varende, under flytningen.
Nemme at snakke med, og fleksible i forhold til ændringer i tidsplanen.

Pris: Moderart.

Som kunde, er jeg tilfreds.

Elise kidmose 13/11/2020

Trustpilot
Jeg havde en god oplevelse mht. Jeg havde en god oplevelse mht. Flytningen. Flytte mændene virkede erfarne og var meget venlige og hurtige og havde styr på tingene. Og prisen var passende.

Brit Røjkjær 19/11/2020

Trustpilot
Bedste flytning ever! Såå søde og effektive.
alt blev pakket godt ind og placeret som små brikker i et stort puslespil i bilen - Perfekt !!

Ps. Har fundet jeres rulle med folie - Sig endelig til hvis I er i nærheden af Herning igen :)