Erhvervsflytning

Vi klarer din erhvervsflytning i hele landet

Vi har erfarne flyttemænd i landet, der har speciale i erhvervsflytninger.

 • Aalborg
 • Aarhus
 • Odense
 • København
  (ikke internt i København men kun til/fra København – Jylland/Fyn)

Få et uforpligtende tilbud i dag

Skal vi håndtere din flytning? Det vil vi meget gerne hjælpe med.
Kontakt os idag og få et tilbud indenfor 24 timer.

En erhvervsflytning kan ofte være en svær størrelse at håndtere. Det kan ofte virke, som en uoverskuelig opgave, hvor du ikke ved, hvor du skal starte og hvor du skal slutte. Derfor er det vigtigt at have en erfaren flyttemand, der ved, hvordan man planlægger en effektiv erhvervsflytning. 

Hvis man skal have succes med en intern eller ekstern erhvervsflytning, så gælder det om at være så effektiv så mulig. Dette gælder naturligvis alle flytninger, men især, når det kommer til erhvervsflytninger. 

Man skal huske på, at jo længere tid en flytning tager, jo længere tid er dine medarbejdere væk fra deres arbejdsplads. Hvilket uden tvivl vil forstyrre driften af din virksomhed. Med os som din samarbejdspartner garanterer vi mindst mulig forstyrrelse af driften af din virksomhed.

Vores mål, når vi håndterer erhvervsflytninger er at gøre det med mindst mulig forstyrrelse af driften i din virksomhed. Nøglen til dette er god planlægning. Vi har erfaringen til at planlægge og eksekvere din erhvervsflytning så effektivt så muligt.

Virksomhedsflyt kræver specielle kompetencer

Vi håndterer alle aspekter af din flytning, så skal du bare læne dig tilbage og glæde dig til at flytte ind i dine nye lokaler. Vi har gennem årene udviklet en effektiv proces, der får dig sikkert i hus: 

 • Vores flyttekonsulent kommer ud til din virksomhed og besigtiger opgaven i dialog med dig og dine medarbejdere 
 • Herefter går vores planlægning i gang. Vi strukturerer processen så den kommer til at forløbe så gnidningsfrit så muligt 
 • Vi giver jer gode råd til, hvordan I kan forberede jer bedst muligt til flytningen
 • Når flyttedagen kommer, så står vi for alt det tunge arbejde 
 • Vi står for både nedpakning og udpakning i samarbejde med dig og dine medarbejdere. I denne del af processen er det vigtig at have god kommunikation med dig og dine medarbejdere, så I får indrettet jeres lokaler, som I vil have det.
 • Når vi er færdige med selve flytningen, så tilbyder vi også flytterengøring, så jeres nye lokaler står 100% klar til at bruge. 

Står du foran en erhvervsflytning i Aarhus eller resten af landet? Så kontakt os i dag, så sender vi en erfaren flyttekonsulent ud og kigger på, hvordan vi kan løse din erhvervsflytning på bedst mulig måde. 


Se anmeldelser

MS Flyt

Trustpilot anmeldelser

Søren L. Poulsen 02/11/2020

Trustpilot
Imponerende service fra første opkald til afsluttet opgave.
Passede rigtig godt på tingene, selvom det var på 2. sal via trapper.
Dem vil vi helt klart bruge igen.

Camilla Mehlsen 07/11/2020

Trustpilot
Super god service, dygtige og effektive.. Helt sikkert et flyttefirma vi vil bruge igen.

Jane Winum Thomsen 07/11/2020

Trustpilot
Helt igennem professionelt. Effektive, hurtige og høflige flyttemænd. Alt blev behandlet nænsomt og med opmærksomhed. Jeg vil helt sikkert bruge firmaet igen.

Mona Petersen 10/11/2020

Trustpilot
Tak for en super god service, jeg har oplevet jer være punktlige, effektive og super professionelle! Tak til de mega høflige flyttemænd. Kan klart anbefales ☺️

C.B. 10/11/2020

Trustpilot
En rigtig god oplevelse
Vi flyttede fra Viborg til Aarhus og var derfor øvelsen i gennem med at finde et godt flyttefirma. Vi tyede til Trustpilot og fandt i den forbindelse MS Flyt. Ud fra deres anmeldelser valgte vi dem. Vi blev heldigvis ikke skuffet, tværtimod mødte to hårdtarbejdende mænd op - til tiden - og vi fik flyttet hurtigt og nemt. De passede på vores ting, pakkede bilen forsvarligt og var smilende i gennem hele processen. Så tak for hjælpen.

Tenna Damgaard 10/11/2020

Trustpilot
Kan klart anbefales, søde flyttefolk, rigtig god service fra første kontakt til slut. Har et lille skab hvor noget glas blev knust under flytningen, de kom og hentede skabet, fik det fixet og kom og leverede det igen. Super flyttefirma.

Camilla Bruun-Larsen 13/11/2020

Trustpilot
Så fin service, både før under og efter.

Daniel 13/11/2020

Trustpilot
Funktionel, effektiv og passer på varende, under flytningen.
Nemme at snakke med, og fleksible i forhold til ændringer i tidsplanen.

Pris: Moderart.

Som kunde, er jeg tilfreds.

Elise kidmose 13/11/2020

Trustpilot
Jeg havde en god oplevelse mht. Jeg havde en god oplevelse mht. Flytningen. Flytte mændene virkede erfarne og var meget venlige og hurtige og havde styr på tingene. Og prisen var passende.

Brit Røjkjær 19/11/2020

Trustpilot
Bedste flytning ever! Såå søde og effektive.
alt blev pakket godt ind og placeret som små brikker i et stort puslespil i bilen - Perfekt !!

Ps. Har fundet jeres rulle med folie - Sig endelig til hvis I er i nærheden af Herning igen :)