Erhvervsflytning

Vi klarer din erhvervsflytning i hele landet

Vi har erfarne flyttemænd i landet, der har speciale i erhvervsflytninger.

  • Aalborg
  • Aarhus
  • Odense
  • København

Få et uforpligtende tilbud i dag

Skal vi håndtere din flytning? Det vil vi meget gerne hjælpe med.
Kontakt os idag og få et tilbud indenfor 24 timer.

En erhvervsflytning kan ofte være en svær størrelse at håndtere. Det kan ofte virke, som en uoverskuelig opgave, hvor du ikke ved, hvor du skal starte og hvor du skal slutte. Derfor er det vigtigt at have en erfaren flyttemand, der ved, hvordan man planlægger en effektiv erhvervsflytning. 

Hvis man skal have succes med en intern eller ekstern erhvervsflytning, så gælder det om at være så effektiv så mulig. Dette gælder naturligvis alle flytninger, men især, når det kommer til erhvervsflytninger. 

Man skal huske på, at jo længere tid en flytning tager, jo længere tid er dine medarbejdere væk fra deres arbejdsplads. Hvilket uden tvivl vil forstyrre driften af din virksomhed. Med os som din samarbejdspartner garanterer vi mindst mulig forstyrrelse af driften af din virksomhed.

Vores mål, når vi håndterer erhvervsflytninger er at gøre det med mindst mulig forstyrrelse af driften i din virksomhed. Nøglen til dette er god planlægning. Vi har erfaringen til at planlægge og eksekvere din erhvervsflytning så effektivt så muligt.

Virksomhedsflyt kræver specielle kompetencer

Vi håndterer alle aspekter af din flytning, så skal du bare læne dig tilbage og glæde dig til at flytte ind i dine nye lokaler. Vi har gennem årene udviklet en effektiv proces, der får dig sikkert i hus: 

  • Vores flyttekonsulent kommer ud til din virksomhed og besigtiger opgaven i dialog med dig og dine medarbejdere 
  • Herefter går vores planlægning i gang. Vi strukturerer processen så den kommer til at forløbe så gnidningsfrit så muligt 
  • Vi giver jer gode råd til, hvordan I kan forberede jer bedst muligt til flytningen
  • Når flyttedagen kommer, så står vi for alt det tunge arbejde 
  • Vi står for både nedpakning og udpakning i samarbejde med dig og dine medarbejdere. I denne del af processen er det vigtig at have god kommunikation med dig og dine medarbejdere, så I får indrettet jeres lokaler, som I vil have det.
  • Når vi er færdige med selve flytningen, så tilbyder vi også flytterengøring, så jeres nye lokaler står 100% klar til at bruge. 

Står du foran en erhvervsflytning i Aarhus eller resten af landet? Så kontakt os i dag, så sender vi en erfaren flyttekonsulent ud og kigger på, hvordan vi kan løse din erhvervsflytning på bedst mulig måde.