Akutte flytninger

Vi klarer din akutte flytning

Vores hold af erfarne flyttemænd står altid klar til at klare din akutte flytning i hele Danmark.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Skal vi håndtere din flytning? Det vil vi meget gerne hjælpe med.
Kontakt os idag og få et tilbud indenfor 24 timer.

Det er ikke altid, at du har god tid til at planlægge din flytning. Vi oplever en generel stigning i kunder, der ringer og skal have akut hjælp til en flytning. Det kan være i forbindelse skilsmisse, jobskifte eller andre nødsituationer, hvor man ikke har haft tid til at planlægge flytningen. I sådan en situation, så er det vigtigt at have en erfaren flyttemand, der ved, hvad der kræves, når man skal flytte akut. 

Når vi står over for en akut flytning, så handler det om at handle hurtigt og have alle nødvendige materialer og personale klar. Vores erfaring siger os, at det handler om at skabe et hurtigt overblik over flytningen og derefter handle hurtigt. Vi har et erfarent team af flyttemænd, der næsten står standby 24/7 – vi er altid klar til at rykke ud til din akutte flytning.

Akut flytning i hele landet

Hos Ms Flyt har vi stor erfaring med akutte flytninger i hele landet. Denne erfaring gør, at vi kan planlægge din akutte flytning på hurtig og effektiv vis. Du kan trygt overlade din akutte flytning til os. Vi garanterer at få dig sikkert og hurtigt i mål. 

Hvis du står overfor en akut flytning, så ring til os hurtigst muligt. Så sætter vi gang i din flytning, så skal du ikke bekymre dig mere om det. Vores erfaring skal nok få din akutte flytning sikkert i hus.


Se anmeldelser

MS Flyt

Trustpilot anmeldelser

Søren L. Poulsen 02/11/2020

Trustpilot
Imponerende service fra første opkald til afsluttet opgave.
Passede rigtig godt på tingene, selvom det var på 2. sal via trapper.
Dem vil vi helt klart bruge igen.

Camilla Mehlsen 07/11/2020

Trustpilot
Super god service, dygtige og effektive.. Helt sikkert et flyttefirma vi vil bruge igen.

Jane Winum Thomsen 07/11/2020

Trustpilot
Helt igennem professionelt. Effektive, hurtige og høflige flyttemænd. Alt blev behandlet nænsomt og med opmærksomhed. Jeg vil helt sikkert bruge firmaet igen.

Mona Petersen 10/11/2020

Trustpilot
Tak for en super god service, jeg har oplevet jer være punktlige, effektive og super professionelle! Tak til de mega høflige flyttemænd. Kan klart anbefales ☺️

C.B. 10/11/2020

Trustpilot
En rigtig god oplevelse
Vi flyttede fra Viborg til Aarhus og var derfor øvelsen i gennem med at finde et godt flyttefirma. Vi tyede til Trustpilot og fandt i den forbindelse MS Flyt. Ud fra deres anmeldelser valgte vi dem. Vi blev heldigvis ikke skuffet, tværtimod mødte to hårdtarbejdende mænd op - til tiden - og vi fik flyttet hurtigt og nemt. De passede på vores ting, pakkede bilen forsvarligt og var smilende i gennem hele processen. Så tak for hjælpen.

Tenna Damgaard 10/11/2020

Trustpilot
Kan klart anbefales, søde flyttefolk, rigtig god service fra første kontakt til slut. Har et lille skab hvor noget glas blev knust under flytningen, de kom og hentede skabet, fik det fixet og kom og leverede det igen. Super flyttefirma.

Camilla Bruun-Larsen 13/11/2020

Trustpilot
Så fin service, både før under og efter.

Daniel 13/11/2020

Trustpilot
Funktionel, effektiv og passer på varende, under flytningen.
Nemme at snakke med, og fleksible i forhold til ændringer i tidsplanen.

Pris: Moderart.

Som kunde, er jeg tilfreds.

Elise kidmose 13/11/2020

Trustpilot
Jeg havde en god oplevelse mht. Jeg havde en god oplevelse mht. Flytningen. Flytte mændene virkede erfarne og var meget venlige og hurtige og havde styr på tingene. Og prisen var passende.

Brit Røjkjær 19/11/2020

Trustpilot
Bedste flytning ever! Såå søde og effektive.
alt blev pakket godt ind og placeret som små brikker i et stort puslespil i bilen - Perfekt !!

Ps. Har fundet jeres rulle med folie - Sig endelig til hvis I er i nærheden af Herning igen :)